dimecres, 17 de juny del 2015

Exposició "Presó mental" Casa Lluvià. Manresa


Exposició "Presó mental" (del 18 de març al 15 de maig de 2015)

L'exposició "Presó mental" és una exposició d'en Marc Sellarès organitzada per la Taula de les arts visuals de la Catalunya Central que és va clausurar el passat 15/5/2015 i que girava a l'entorn del concepte de "mur". Durant els dos mesos que ha durat l'exposició s'han fet diversos tallers, xerrades, tertúlies i tallers en instituts, visualització d'una pel·lícula, espectacles de dansa, poesia i s'han pogut veure tres exposicions temporals que giraben també al voltant del concepte "murs". Han estat molts els col·laboradors que han participat durant aquests dos mesos a fer-ho possible.

Han participat l'artista Gabriel com a comisari, la Roser Oduber de CACIS, (centre d'art contemporani i sostenibilitat el forn de la calç),Casa Lluvià, Fundació Universitària del Bages (FUB) Flors Cirera ( Casa per la Solidaritat i la pau), Ajuntament de Manresa, xarxa de biblioteques públiques de Manresa, alumnes i mestres de l'institut escola Sant Jordi de Navàs, l'escola Vedruna d'Artés, l'escola l'Espill de Manresa i l'escola Montsenyor Gibert de Sant Fruitós de Bages. La llibreria Papasseit, tandem Estudi creatiu, Gerard Vilardaga i Primo Gabbiano, Oriol Segon, les ballerines Maria Campos, Davina Descals (Dava), Maria Ribera, Iris Hinojosa, Mireia Vilanova, Laia Miralta, Sandra Ballvé i Núria Berney. En Xavier Gil (muntatge, vídeo making-of) i la Sussi Garcia documentant totes les activitats.



Programa:



Col·legi d'arquitectes, casa Lluvià. Manresa




Inauguració: (18/3/15)






Escultura "Presó mental" 








Escultura "Tabú" 






Sala d'exposicions. inauguració


Plantilles de l'escultura "Presó mental"





Marc Sellarès amb la Roser Oduber i en Gabriel, artistes i membres de la taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central, entitat organitzadora de l'exposició 






Apunts per a la realització de l'escultura "Presó mental"







Frames del vídeo "murs". Sitges 2006




El vídeo 


Vídeo making-of de l'escultura "Presó mental" realitzat per en Xavier Gil





El Vídeo:



Dia internacional de la dansa. (29/4/15)






Xerrada/visita guiada als usuaris de la xarxa de biblioteques públiques de Manresa



Xerrada/visita guiada/taller amb mestre de diversos instituts del Bages






"Murs de la natura" Roser Oduber i CACIS (18/3 a 15/4) 







Murs de gènere. "Teen Mums" d'Oriol Segon.
Col·labora el consell Municipal de Solidaritat de Manresa, la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central i l'Ajuntament de Manresa. (15/4 a 2/5)








Murs de la paraula. Alumnes instituts del Bages (6/5 a 15/5)






Recital poètic/performance de Primo Gabbiano i Gerard Vilardaga (Grup Polinèssia) en el marc del tercer bloc temàtic "Murs de la Paraula" (13/5/15) 









Xerrada i taller a l'escola institut Sant Jordi de Navàs (16/4)











































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada